Μεγάλη συνεργασία του Ομίλου ΞΥΝΗ με τα Κέντρα Αποκατάτασης Plasis World

0
931

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώση την έναρξη μιας ακόμη μεγάλης συνεργασίας.

Συγκεκριμένα, με τα Εξειδικευμένα Κέντρα Λόγου και Μάθησης «Plasis World».

Η συνεργασία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ με ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον πρωτοπόρα Κέντρα Λόγου & Αποκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» στον διαρκή αγώνα για την ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των σπουδαστών και των αποφοίτων του.

Προηγούμενο άρθροΤΗΙΝΚ & CLICK / Καλημέρα με… ανοδική τάση!
Επόμενο άρθροΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ / Πέρσες, μια βόλτα στο λόγο και την ιστορία
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.