ΜΕ QATAR ΑΙΡWAYS ΠΕΤΑ Η 32Η PHILOXENIA!

0
640

Με τα φτερά της Qatar Airways «πετά» στην 32η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, «Philoxenia», η ΔΕΘ-Helexpo. Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας προχώρησε σε συμφωνία με την Qatar Airways, που θα είναι ο επίσημος αερομεταφορέας της φετινής Philoxenia.qatar-airways

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη στρατηγική της ΔΕΘ-Helexpo για διεθνοποίηση των δράσεών της μέσω της σύναψης διεθνών συμμαχιών. Έρχεται δε να προστεθεί στη σημαντική συμμετοχή της Qatar Airways –τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και μάλιστα με υψηλόβαθμη εκπροσώπηση- στην 32η Philoxenia.

«Η παρουσία της Qatar Airways στη Philoxenia θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία μας, χάρη στα υψηλά διεθνή standards της έκθεσης και των εκθετών που συμμετέχουν σε αυτή. Κύριο μέλημα μας αποτελεί η προώθηση της εταιρείας μας και του στρατηγικού μας πλάνου σε επενδυτές και stakeholders του τουριστικού κλάδου, γι’ αυτό η Philoxenia θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσουμε κορυφαία στελέχη από την ευρύτερη ταξιδιωτική κοινότητα και να θέσουμε σε εφαρμογή μια δυναμική εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τις κορυφαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας» σημείωσε ο Commercial Manager Ελλάδας της Qatar Airways, κ. Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως ο εθνικός εκθεσιακός φορέας εμπλουτίζει συνεχώς τον διεθνή χαρακτήρα των κλαδικών του εκθέσεων, δημιουργώντας διαύλους επικοινωνίας με ξένες αγορές και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. «Η συνεργασία με την Qatar Airways, έναν μεγάλο αερομεταφορέα, στο πλαίσιο της Philoxenia, καταδεικνύει τη διεθνή βαρύτητα των διοργανώσεων της ΔΕΘ-Helexpo.

Προηγούμενο άρθροZHΣΗΣ ΡΟΥΜΠΟΣ: ΤΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ
Επόμενο άρθροΠΕΡΙ «ΚΑΛΟΥ ΨΟΦΟΥ»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.