Μια άλλη άποψη για την παράσταση του ΚΘΒΕ: Το «Τσίρκο» της μεγάλης δημαγωγίας…

0
151

Του Γ.Δ.Κ. Σαρηγιάννη

Το έργο. To 1973 κι ενώ η δικτατορία άρχιζε να παίρνει την κάτω βόλτα ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έγραψε για το θιασαρχικό ζεύγος Καρέζη – Καζάκου «Το μεγάλο μας τσίρκο»: ένα σπονδυλωτό έργο με σατιρικά «σκετς» που αναφέρονται στην ιστορία μας, απ’ την αρχαιότητα μέχρι την Γερμανική Κατοχή, κλείνοντας το μάτι στην τότε επικαιρότητα.

μέσω Το Τέταρτο Κουδούνι

Προηγούμενο άρθροΔΕΘ: Επαναπροσδιορισμός των στόχων της και σεβασμός στη ζωή της πόλης
Επόμενο άρθροΠαπανδρέου και Ρουμελιώτης βγάζουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα για το ΔΝΤ…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.