ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

0
528

67Φαίνεται πως τα ονειρικά ταξίδια σε αχαρτογράφητες περιοχές που προσφέρει στο κοινό της Θεσσαλονίκης η Βαρβάρα Δουμανίδου και το Θέατρο του Άλλοτε έχουν επιτυχία. Έτσι η παράσταση «Τίποτα – Μια αδιανόητη ιστορία αγάπης» παίρνει άλλη μια παράταση παρά το γεγονός ότι δεν είναι μια «άνετη» παράσταση αφού το κοινό είναι όρθιο! Όπως φαίνεται η πόλη διψά για κάτι καινούριο!

Θα δοθούν άλλες τρεις παραστάσεις την Παρασκευή 30 , το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοέμβριου στις 21:00. Κάντε οπωσδήποτε κράτηση γιατί οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες.

 

Το  έργο

Τίποτα.
Μια αδιανόητη ιστορία αγάπης.
Εκείνη.
Εκείνος.
Η μοίρα.
Το πρώτο βλέμμα. Τα μάτια. Η αγωνία. Η σιωπή πριν τη πρώτη λέξη. Η ανάσα στο στήθος. Η ανάσα στα χείλη. Ο κόμπος στο στομάχι. Η κίνηση των χεριών. Η κίνηση των μαλλιών. Η έλξη μπροστά. Το βήμα πίσω. Το άγγιγμα στα χείλη. Τα χείλη. Πάλι η ανάσα. Η εκπνοή άδεια. Η εισπνοή γεμάτη. Το πέρασμα στο φως. Η σκέψη εκεί. Μόνο εκεί. Το φιλί. Η καρδιά. Το σταμάτημα της. Η επανεκκίνηση της. Το ξύπνημα της σάρκας. Ο σπασμός. Ο πόνος. Το δέρμα. Το άγγιγμα. Το σημάδι. Το κάψιμο. Η πληγή. Η πληγή πάνω στη πληγή. Ο άλλος πόνος. Το γδάρσιμο. Το αίμα. Η απελπισία. Ο χρόνος. Οι μέρες. Οι νύχτες. Ο έρωτας. Ο φόβος. Το ποτέ. Το τίποτα.
1 παράσταση, 2 σκηνές. 3 δωμάτια. ‘Ενας ονειροχώρος.
Οι θεατές εκείνης.
Οι θεατές εκείνου.
Μια παράσταση εμπειρία από το Θέατρο του ‘Αλλοτε.

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δουμανίδου
Κείμενο: Μαρία Ράπτη
Δημιουργία σκηνικών: Κώστας Τόμπορης
Κατασκευή μάσκας: Δημήτρης Βασιλειάδης
‘Επιπλα – Διακοσμητικά: Μη Με Λησμόνει
Τεχνική υποστήριξη: Κώστας Τόμπορης, Ευρώπη Αργυροπούλου
Φωτογραφία: Δημήτρης Συμεωνίδης
Δημιουργία trailer: Τόμης Βρακάς – Κώστας Βρακάς
Δημιουργία αφίσας: Φωτεινή Φιλοξενίδου

Παίζουν: Δημήτρης Βασιλειάδης, Βαρβάρα Δουμανίδου, Ευρώπη Αργυροπούλου

Για 9 μόνο παραστάσεις!

Από 9 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 21:00
Μπενσουσάν Χαν Εδέσσης 6 (‘Ανω Λαδάδικα)
Αυστηρά 40 θεατές
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6936536383
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ
Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά

Οδηγίες προς τους θεατές: Οι θεατές παρακολουθούν την παράσταση όρθιοι και περιηγούμενοι στα δωμάτια του Μπενσουσάν Χαν. Οι κρατήσεις γίνονται μόνο τηλεφωνικά. Στην παράσταση υπάρχουν 2 δωμάτια με 2 σκηνές. Με την κράτηση σας ενημερώνεστε αν είστε ο θεατής Εκείνης ή Εκείνου και με την έναρξη ακολουθείτε μόνο Εκείνη ή Εκείνον. Περισσότερες οδηγίες θα σας δοθούν στο ταμείο του θεάτρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.