Μια πρωτοποριακή συνεργασία ΙΕΚ Ξυνή – ΠΑΟΚ

0
467

Την έναρξη μίας πρωτοποριακής συνεργασίας ανακοινώνουν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με στόχο την μεγαλύτερη διασύνδεση ανάμεσα στον αθλητισμό και την εκπαίδευση.

 

Μετά από συνάντηση που είχαν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπάνε Πρέλεβιτς με τον  Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας κ. Άκη Βαλογιάννη, ανακηρύχτηκε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ως Επίσημος Προμηθευτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ως Επίσημος Προμηθευτής ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα παρέχει υποτροφίες και ειδικές προσφορές στα δίδακτρα για τους αθλητές των Ακαδημιών, τους εργαζόμενους, και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Επιπλέον, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, από ειδικότητες όπως η Φυσιοθεραπεία, η Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Marketing κ.α., θα μπορούν να απασχολούνται με τη μορφή πρακτικής άσκησης σε αντίστοιχες θέσεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Αντίστοιχα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ τη δυνατότητα να διαφημιστεί ως Επίσημος Προμηθευτής μέσα στις Εγκαταστάσεις του PAOK SPORTS ARENA.

 

Πολύ σημαντικό μέρος της συνεργασίας ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, είναι και η από κοινού διοργάνωση δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που θα προάγουν αξίες όπως ο αθλητισμός,  η εκπαίδευση, η  υγεία κ.α.

 

Με την πρωτοποριακή αυτή συνεργασία ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρουν σε εκατοντάδες νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.

 

Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406, [email protected], http://www.xinis.edu.gr/

 

Προηγούμενο άρθροΤο Δεκέμβριο στο Βασιλικό «Το μεγάλο μας τσίρκο»
Επόμενο άρθροΤο μεγάλο μας τσίρκο κι εμείς…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.