Μουσικοί και Χρωματικοί Αυτοσχεδιασμοί

0
612

Music_and_color_improvisationΣάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ώρα 20:00

Πού συναντιούνται η μουσική με την ζωγραφική;
Τι γίνεται όταν η ζωγραφική παράγει ήχο και η μουσική χρώμα;
Πώς ένα ζωγραφικό έργο μπορεί να γίνει παρτιτούρα και εκτός από το μάτι μας να κατευθύνει και το αυτί μας σε ένα αποτέλεσμα;
Μια προσπάθεια περιπλάνησης στα όρια των δυο τεχνών που ταυτόχρονα εξερευνά και επαναπροσδιορίζει τα όρια μιας σχέσης και κατ’ επέκταση οποιασδήποτε σχέσης.
Μουσικοί και χρωματικοί αυτοσχεδιασμοί σε ήχους αφηρημένους και έντονες χειρονομίες που τελικά έχουν ως ανώτερη αξίωση να αποδείξουν πως η σχέση είναι ελευθερία.
Οι μουσικοί Βασίλης Τζαβάρας, Andrea Bonneti, τα τμήμα ελεύθερου αυτοσχεδιασμού της Σύγχρονης Μουσικής σχολής Αλίμου συνεργάζονται με τον εικαστικό και ζωγράφο Βασίλη Καβουρίδη και μέσα από το παιχνίδι προκαλούν συναισθητικά ερεθίσματα και θέτουν ερωτήματα με ποικίλες ερμηνείες προς συζήτηση.

Info
Μουσικοί και Χρωματικοί Αυτοσχεδιασμοί
Μουσική: Βασίλης Τζαβάρας, Andrea Bonneti, Τμήμα Ελεύθερου Αυτοσχεδιασμού της Σύγχρονης Μουσικής Σχολής Αλίμου
Εικαστικά-Ζωγραφική: Βασίλης Καβουρίδης

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ώρα 20:00

Είσοδος Ελεύθερη

Πληροφορίες:
Open C.A.S.E. 303 – Center for Arts, Science & Education
Κηφισίας 303, 14561 Κηφισιά
Τηλ.: 211-4064986
E-mail: [email protected]
website: www.opencase303.com
facebook page: www.facebook.com/opencase303page
facebook profile: www.facebook.com/opencase303

Προηγούμενο άρθροΚαλημέρα από την Ορεστιάδα!
Επόμενο άρθροΜεγάλο αφιέρωμα στο θρύλο Bob Marley
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.