Μόνο για τον Ιούνιο δεσμεύτηκε ο Μπένι!

0
331

Προσέχει ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Δεσμεύθηκε μόνο για τον Ιούνιο… Διαβάστε τι είπε στην ομιλία του στο Σύνταγμα: «Δεσμευόμαστε, εγγυόμαστε, μπορούμε. – Να περάσουμε τον Ιούνιο χωρίς νέους φόρους. – Χωρίς να θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι. – Χωρίς οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων. – Χωρίς να θιγεί ο 13ος και 14ος μισθός που εμείς κατοχυρώσαμε στη διαπραγμάτευση. – Με διαρθρωτικές αλλαγές που κάνουν το κράτος μικρότερο, καλύτερο φιλικότερο για τον πολίτη και την ανάπτυξη». Για να μη λες…

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Ευ. Βενιζέλου στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΤι γίνεται αν κανένα κόμμα δεν πάρει αυτοδυναμία;
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.