Νεφελίμ κατά το δοκούν

0
1554

6Η υπόθεση της σύλληψης του Χριστόδουλου Ξηρού, λίγες μέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ανέδειξε μία βασική παθογένεια σε δύο επίπεδα.

Σε πολιτικό, είναι αδιανόητο να υπάρχουν κόμματα στο όνομα της ελληνικής δημοκρατίας τα οποία δυσφορούν από τέτοια γεγονότα όπως η σύλληψη ενός τρομοκράτη.

Σε κοινωνικό, είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι όλα είναι στημένα, την ώρα που κατηγορεί ως συνωμοσιολόγους όσους π.χ. πιστεύουν πως ξένα κέντρα απεργάζονται το κακό της Ελλάδας. Νεφελίμ κατά το δοκούν δηλαδή.

Κάτι τέτοιες σκοπιμότητες και κουτοπονηριές επί 2 και πλέον δεκαετίες, εδραίωσαν στον τόπο την ιδεολογική κυριαρχία μιας Αριστεράς συνυπεύθυνης με τους εκάστοτε κυβερνώντες για το κατάντημα της χώρας.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΑυτό που είδε ο επιστήμονας…
Επόμενο άρθροΚαλαφάτης – Καράογλου για πιθανή κατάργηση του ΥΜΑΘ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.