Ομιλία στη ΧΑΝΘ:»Οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια»

0
432

Συντονίζει: Μαρίνα Ζησιάδου – Θεοφίλου

BSc Ψυχολογίας Παν. City – Sheffield UK, Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

Ειδικότητα Θεραπεία ζευγαριών και οικογενειακή θεραπεία

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

18.00 – 20.00

Αίθουσα Σεμιναρίων ΧΑΝΘ

Ελεύθερη είσοδος

Μάθετε περισσότερα: http://www.ymca.gr/?microsite_id=1&menu_id=426

Στην παραπάνω διεύθυνση μπορείτε επιπλέον να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις 10 θεματικές ενότητες της συμβουλευτικής γονέων που θα απασχολήσουν τη ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΝΘ στο επόμενο διάστημα.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Τι σημαίνει να είμαι γονιός – Προσδοκίες/Όνειρα/Ευθύνες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, 18.00 -20.00

Αίθουσα Σεμιναρίων

Προηγούμενο άρθρο«P like Politics, P like Parrots / Π όπως Πολιτική, Π όπως Παπαγάλοι»:έκθεση της Ελένης Καμμά
Επόμενο άρθροΟ Τάσος Σωτηράκης στο Polis Art Cafe
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.