Ομιλίες και συζητήσεις γύρω από την πολιτική και την ιστορία στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης

0
508

        Σειρά συναντήσεων με ομιλίες και συζητήσεις γύρω από την πολιτική και την ιστορία θα πραγματοποιηθεί στις Περιφερειακές Βιβλιοθήκες του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με καθηγητές και φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. από τις 7 Απριλίου έως τις 19 Μαΐου 2014.

            Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης:

LINK

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα για τους “Κλέφτες” στο Θέατρο Τέχνης “Ακτίς Αελίου”
Επόμενο άρθροΘερινό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο ΦΙΞ in art
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.