Ο Βενιζέλος “τρώει” όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

0
568

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Αγώνα πολιτικής επιβίωσης κάνουν τα πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πολιτική τους επιβίωση εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή τους στη νομή της εξουσίας. Τυχόν απομάκρυνσή τους από τους υπουργικούς θώκους και τη διαχείριση των ταμείων του κράτους, θα σβήσει αυτόματα τις πολιτικές πελατειακές τους σχέσεις και θα τους στείλει στην πολιτική αφάνεια, την εξαφάνισή τους από τα ΜΜΕ του καθεστώτος και στη λαϊκή λήθη.

μέσω προεδρική δημοκρατία

Προηγούμενο άρθροΚυβέρνηση της επόμενης μέρας
Επόμενο άρθροΟ νέος πολιτικός χάρτης της Ελλάδας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.