Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανανεώνουν τη συνεργασία τους

0
502

DSC00466 (Large)Την ανανέωση μίας πετυχημένης συνεργασίας ανακοινώνουν ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, με στόχο την ενίσχυση των νέων εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

Η συνεργασία περιλαμβάνει μία σειρά από προσφορές και προνόμια τόσο για τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, όπως και για τους επιχειρηματίες που είναι μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τους υπαλλήλους και τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και με επίγνωση των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ προσφέρει σε όλους τους ιδιοκτήτες και τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων-μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, και σε μέλη των οικογενειών τους (συγγενείς πρώτου βαθμού), τη δυνατότητα να σπουδάσουν στo Mediterranean College, ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ, καθώς και στα πιστοποιημένα από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 ΚΕΑΣ ΞΥΝH και Carriera Business and Computing School.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, υποστηρίζει έτσι εμπράκτως της προσπάθεια των επιχειρήσεων για την διαμόρφωση προγραμμάτων  ενδοεπιχειρησιακής εκπαίδευσης μέσω των οποίων εξασφαλίζεται η δια βίου μάθηση του προσωπικού, καθώς και η συνεχής εκπαίδευση σε νέες μεθόδους και πρακτικές.

Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος θα προσφέρει στους σπουδαστές και τους απόφοιτους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης και κάλυψης θέσεων στην αγορά εργασίας, ενώ παράλληλα θα τους παρέχει προνομιακές τιμές για αγορές από όλες τις επιχειρήσεις-μέλη του Συλλόγου.

Με την συνέχιση αυτής της συνεργασίας χιλιάδες νέοι της Θεσσαλονίκης αποκτούν το προνόμιο να σπουδάσουν στον πληρέστερο Εκπαιδευτικό Όμιλο της Ελλάδας με μειωμένα δίδακτρα, ενώ παράλληλα χιλιάδες σπουδαστές αποκτούν βελτιωμένη πρόσβαση στην αγορά εργασίας, και επιπλέον καταναλωτικά προνόμια που θα ελαφρύνουν το κόστος της σπουδαστικής τους ζωής.

Η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Ε.Ο. ΞΥΝΗ στον διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Πληροφορίες: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406 http://www.xinis.edu.gr/

Προηγούμενο άρθρο«Ευχαριστούμε το ΚΘΒΕ. Τα παιδιά από το Καστελλόριζο…»
Επόμενο άρθροΟ Βασίλης Χριστόπουλος διευθύνει την Κ.Ο.Θ.
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.