Ο Κρίτων κι ο Θόδωρος “μια απ’ τ’ ίδια”…

0
654

politikitainies1009Τι κοινό έχουν ο Κρίτων Αρσένης με τον Θ. Σκυλλακάκη;

Ο πρώτος υπέβελε πριν από λίγες μέρες την παραίτησή του από το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι ήταν και παραμένει μέλος την κοινωνίας των πολιτών.

Ο δεύτερος εξελέγη πρόεδρος της Δράσης, αν και ευρωβουλευτής εκλεγμένος με τη Νέα Δημοκρατία.

Το κοινό που τους δένει; Και οι δύο κράτησαν τις έδρες τους στην Ευρωβουλή!!! Παρόλο που και οι δύο αποτάσσονται μετά βδελυγμίας τα κόμματα με τα οποία εξελέγησαν!!! Και τώρα έχουν γίνει η… “χλεύη των ηττημένων”, ειδικά ο Κρίτων με το ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια δεν παραιτείται έτσι εύκολα κάποιος από το ποσό των 20.000€ μηναίως. Αλλά έτσι χάνουν ό,τι δίκιο έχουν και δικαιώνουν όσους υποστηρίζουν ότι όλοι τα ίδια είναι…

Φ.Θ.

Προηγούμενο άρθροΑπαράσκευος κ. Παρασκευά Αυγερινέ;
Επόμενο άρθροH πολιτική γενεαλογία της βαναυσότητας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.