Ο κ.Λούκος, διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών, είναι αναντικατάστατος;

0
105

Επιστολή του ηθοποιού Γιάννη Μόρτζου, με την οποία εκδηλώνει την αντίθεσή του στην επιστολή καλλιτεχνών που ζητούν να παραμείνει ο κ.Λούκος στη θέση του

Εντυπωσιάστηκα με την σπουδή γνωστών καλλιτεχνών να προλάβουν ώστε να διατηρηθεί στη θέση του ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών κύριος Γ. Λούκος. Ωστόσο εκείνο που με έβαλε σε σκέψεις είναι το ότι οι υπογράφοντες είναι κυρίως καλλιτέχνες που όλα αυτά τα έξι χρόνια της Διεύθυνσης του κυρίου Λούκου στο Ελληνικό Φεστιβάλ (Επίδαυρος-Ηρώδειο-Πειραιώς 260), είναι τα πλέον ευεργετηθέντα με οποιοδήποτε τρόπο κάθε χρόνο.

μέσω TaXalia (Macedonia)

Προηγούμενο άρθροΦουντώνει το «αντάρτικο» σε ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. -ΔΗΜ.ΑΡ.
Επόμενο άρθροΟι «βρομιάρηδες Έλληνες» και τα λεξικά του ρατσισμού
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.