Ο. Ταμπουρή: «Η υγιής πρωτοβουλία επιβραβεύεται σε κάθε εποχή και με κάθε συνθήκη»

0
664

sani finale

Ένα ακόμη Φεστιβάλ στο Λόφο της Σάνης, το 23ο Sani Festival, έριξε αυλαία στα μέσα του Αυγούστου, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια. Ήταν ένα φεστιβάλ με πολύ σημαντικά ονόματα (Dave Holland, Chris Potter, Lionel Lueke, Eric Harland, Hugh Coltman, Kurt Elling, Salif Keita, Πασπαλά, Γαλάνη, Πλιάτσικας, Συμφωνική Δήμου Θεσσαλονίκης κ.ά.) στην πιο δύσκολη χρονιά, αν αναλογιστούμε τις συνθήκες που διαμόρφωσαν οι πολιτικές και οικονομικές εξελέιξεις στη χώρα, ωστόσο δικαίωσε τους διοργανωτές μιας και το κοινό ανταποκρίθηκε στις καλλιτεχνικές προκλήσεις της φετινής διοργάνωσης. «Η υγιής πρωτοβουλία, η συνέπεια, η προσήλωση στους στόχους και η ποιότητα αποτελούν τον μόνο μοχλό δημιουργίας και επιβραβεύονται σε κάθε εποχή και με κάθε συνθήκη» όπως αναφέρει στο μήνυμά της η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Όλγα Ταμπουρή-Μπάμπαλη.

Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Στην επέτειο των 23 χρόνων του το Sani Festival άφησε ένα ιδιαίτερο μουσικό αντίκτυπο, δικαιώνοντας θα λέγαμε, τους εμπνευστές και διοργανωτές του. Ειδικά που αυτή η επέτειος συνέπεσε με την πιο δύσκολη συγκυρία στη χώρα μας, σε ένα περιβάλλον που θα έλεγε κανείς ότι θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο ακόμα και στη διοργάνωσή του. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, έγινε σαφές ότι η υγιής πρωτοβουλία, η συνέπεια, η προσήλωση στους στόχους και η ποιότητα αποτελούν τον μόνο μοχλό δημιουργίας και επιβραβεύονται σε κάθε εποχή και με κάθε συνθήκη.

Ο Λόφος φέτος φιλοξένησε μεγάλα ονόματα της διεθνούς και ελληνικής σκηνής να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των καθιερωμένων κύκλων jazz, sounds και ελληνικής μουσικής και πέτυχε τον στόχο του να ψυχαγωγήσει το κοινό του με συνέπεια και σεβασμό στην ποιότητα που το χαρακτηρίζει τόσα χρόνια τώρα. Εξάλλου, το Sani Festival είναι προϊόν ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αυτόνομο και ανεξάρτητο, αποτέλεσμα της άοκνης προσπάθειας μιας ομάδας ανθρώπων που έχουν όραμα και διάθεση για το καλύτερο.

Αρωγοί μας σ’αυτή την ενέργεια είναι το κοινό, εσείς, και φυσικά, οι χορηγοί μας, οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Sani Resort. Σας ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.