Παγκόσμιος «συναγερμός» για τις ελληνικές εκλογές!

0
482

Συναγερμό στις κεντρικές τράπεζες ανά τον κόσμο έχει προκαλέσει η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην Ελλάδα.

Είναι δε τέτοιος ο βαθμός ανησυχίας των διοικούντων τις … εκτός ευρώ οικονομίες, ώστε να έχουν ήδη σχεδιάσει «τρόπους αντίδρασης» στην περίπτωση που η ελληνική κάλπη βγάλει αποτέλεσμα που θα «τεστάρει», ήδη από την Δευτέρα, τις αντοχές του ευρώ και τη συνοχή της Ευρωζώνης!

μέσω Πρώτο ΘΕΜΑ online

Προηγούμενο άρθροΝεοσταλινικοί;
Επόμενο άρθροΕμείς οι Έλληνε(ς)καταψηφίζουμε!..
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.