Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων μαθημάτων αγγλικών και πληροφορικής της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

0
467

Παρατείνεται έως τις 5 Ιουλίου 2013 η προθεσμία  υποβολής αιτήσεων για τον 5ο κύκλο μαθημάτων αγγλικής γλώσσας και τον 23ο κύκλο μαθημάτων πληροφορικής της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.), ενώ η νέα  ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων ορίζεται στις 8 Ιουλίου 2013.

Αναλυτικότερα:

  • Ο 5ος κύκλος μαθημάτων  αγγλικών,  με κόστος συμμετοχής 281ευρώ, είναι συνολικής διάρκειας 60 ωρών και αφορά  στην απόκτηση, κατόπιν εξετάσεων, πιστοποιητικού αγγλικής γλωσσομάθειας από το πανεπιστήμιο του Cambridge, σε επίπεδο Lower (B2). Το σχετικό πιστοποιητικό είναι αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.
  • Ο 23ος κύκλος μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, με κόστος συμμετοχής 110 ευρώ, αφορά στην απόκτηση του αναγνωρισμένου από το ελληνικό δημόσιο και το ΑΣΕΠ πιστοποιητικού C.C.U της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .

Πληροφορίες και αιτήσεις καθημερινά, 10:00 έως 14:00, στην Κ.Ε.ΔΗ.Θ., Καρακάση 1, 2310.300261.

Προηγούμενο άρθρο“40 χρόνια έφηβος, 40 χρόνια Βασίλης Παπακωνσταντίνου” στο στρατόπεδο Κόδρα
Επόμενο άρθροΤέχνη και συλλογή τροφίμων στη γκαλερί π2 για την ΑΡΩΓΗ Θεσσαλονίκης
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.