Παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Τριανταφυλλάκη στη Θεσσαλονίκη

0
258

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης παρουσιάζει το βιβλίο του Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει…, εκδόσεις ΙΑΝΟS. Θα μιλήσουν οι Μελίνα Καραπαναγιωτίδου, δημοσιογράφος, Γιώργος Καρράς, Πολιτικός Επιστήμων, Ηλίας Κουσκουβέλης καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Δημήτρης Μιχαλέλης, δημοσιογράφος, διευθυντής σύνταξης Real News, Νίκος Παπανικολάου, επίκουρος καθηγητής Βιολογικής Χημείας, Α.Π.Θ.

μέσω TaXalia (Macedonia)

Προηγούμενο άρθροΗ επίταξη και το δικαίωμα του άλλου
Επόμενο άρθρο«huMANIA» από το kontakt^ensemble στο Θέατρο Άνετον
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.