Ποιος θα φυλάξει τον Ξηρό στο ΑΧΕΠΑ;

0
375

Αλήθεια, ποιος είχε τη φαεινή ιδέα να φέρουν τον Σάββα Ξηρό για νοσηλεία στο ΑΧΕΠΑ; Εν πάσει περιπτώσει, ο υπουργός το ξέρει; Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ το ξέρει; Αυτό που ξέρουν και οι δύο σίγουρα, γιατί έχουν λάβει πολλές επιστολές από τους αστυνομικούς, είναι ότι στέλνουν έναν τρομοκράτη στη Θεσσαλονίκη που δεν διαθέτει αστυνομικό προσωπικό αλλά διαθέτει 1.200 (!!!) ΚΕΝΕΣ οργανικές θέσεις στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Αν λάβουμε υπόψη ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 15 αστυνομικοί ημερησίως για τη φύλαξή του, καταλαβαίνουμε εύκολα ότι ΚΑΙ εδώ υπάρχει ή σκοπιμότητα ή βλακεία. Και ότι δεν θα γίνουμε κράτος ποτέ.

FT

Προηγούμενο άρθροΣκιές πολιτικής καχυποψίας
Επόμενο άρθροΑναρωτιέται σε λάθος βάση
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.