Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η διάλεξη «Παιδί – Παιχνίδι και Αντικείμενο» στο ΙΕΚ Ξυνή

0
435

unnamedΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη με θέμα «Παιδί – Παιχνίδι και Αντικείμενο», που διοργάνωσε ο Τομέας Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, στις νέες εγκαταστάσεις του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη, κτίριο Βιέννη, Εγνατία 2-4.

Στόχος της διάλεξης, ήταν η ενημέρωση των σπουδαστών του Τομέα Παιδαγωγικών, σχετικά με την σημαντικότητα του παιχνιδιού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του χαρακτήρα των παιδιών. Κατά την διάρκεια της διάλεξης, οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συμμετέχουν στην διαδραστική παρουσίαση, ακόμα και να παραθέτουν προσωπικές εμπειρίες, ως υποθέσεις προς μελέτη. Εισηγήτρια της διάλεξης ήταν η κα Κάτια Σάπκαρη, Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, Ειδικευθείσα στις Μαθησιακές Δυσκολίες.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με αφοσίωση στο έργο που έχει αναλάβει, συνεχίζει να διοργανώνει διαλέξεις, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση των σπουδαστών του, προσφέροντας τους εμπειρικές γνώσεις καταξιωμένων επαγγελματιών, οι οποίες θα αποτελέσουν ένα ισχυρό εφόδιο για τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406

www.iek-xini.edu.gr | [email protected]

Προηγούμενο άρθροΤου Δεκέμβρη η ημέρα… καλημέρα… καλησπέρα…!
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις για το παιδί και την οικογένεια στο ΠΟΛΥ.ΣΤ.ΕΚ.Ι.
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.