«Προσαρμογή στην οικονομική συγκυρία για το ΜΜΣΤ»

0
646

«Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, παρά τις δυσκολίες που βιώνει, συνεχίζει τη λειτουργία του. Για την αντιμετώπιση της παρούσας κατάστασης το ΔΣ σχεδιάζει προσαρμογή στην τρέχουσα οικονομική συγκυρία και προβαίνει σε πολλές ενέργειες, οι οποίες θα επανεξεταστούν τον Ιούνιο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το μουσείο θα συνεχίσει δημιουργικά και πρωτοποριακά την πορεία του όπως τα προηγούμενα 35 χρόνια».

Με αυτή την ανακοίνωση οι άνθρωποι του ΜΜΣΤ προαναγγέλλουν εξελίξεις που συντείνουν στο ότι «Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης συνεχίζει την πορεία του», όπως λέει χαρακτηριστικά και ο τίτλος της ανακοίνωσης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Μάρτιο είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της διοίκησης του ΜΜΣΤ με τον αν. υπουργό Πολιτισμού Ν. Ξυδάκη στην οποία συζητήθηκαν οι δράσεις, οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το μουσείο, αλλά και η συνένωση με το ΚΜΣΤ.

mmstΦ.Θ.

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπόμενη στάση: Ενηλικίωση!
Επόμενο άρθρο«Πουπουλένιος» ο συγκλονιστικός…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.