Προσλήψεις τώρα στα ΕΛΤΑ εκτός ΑΣΕΠ;

3
788

Μας γράφει αναγνώστης: Στον ΕΛΤΑ και παρά τις δύσκολες καταστάσεις που επικρατούν στην Ελληνική Κοινωνία, για μία ακόμη φορά, καταστρατηγείται ο νόμος και γίνονται προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη προσλήφθηκαν για την εκτέλεση της διανομής της αλληλογραφίας εργαζόμενοι εκτός ΑΣΕΠ, ενώ ο νόμος ρητά καθορίζει ότι στον Δημόσιο Τομέα (στενό και ευρύτερο), όπου ανήκει και ο ΕΛΤΑ, απαγορεύεται η χρησιμοποίηση εργαζομένων εκτός της διαδικασίας του ΑΣΕΠ. Πρόκειται για περίπου 15 άτομα που για την ακρίβεια είναι “νοικιαζόμενοι εργαζόμενοι” από συγκεκριμένη εταιρία. Μα είναι δυνατόν μια ΔΕΚΟ να δέχεται τέτοιου είδους προσλήψεις; Και είναι δυνατόν η κυβέρνηση να τις επιτρέπει;

Προηγούμενο άρθροΠρόβλεψη χρεοκοπίας
Επόμενο άρθροΟ εφιάλτης της δραχμής
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.