Πρωτοβουλία ενάντια στο χρέος και στη Θεσσαλονίκη

0
268

Μια δυναμική πρωτοβουλία για τη δημιουργία κινήματος ενάντια στο χρέος και υπέρ του Λογιστικού Ελέγχου και της διαγραφής του (Επιτροπή για τον Λογιστικό Έλεγχο του χρέους) συγκροτείται στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη δημιουργία δικτύωσης με άλλες πόλεις της Β. Ελλάδας και την ενεργοποίηση πολιτών και συλλογικοτήτων με τους ίδιους σκοπούς και επιδιώξεις. Εκτιμάται ότι σύντομα θα είναι έτοιμο το καταστατικό με υπογραφές που θα εκπλήξουν, με τους πλήρεις στόχους και σκοπούς του, καθώς και με τις πρώτες δυναμικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη.

Προηγούμενο άρθροΌπου υπάρχουν «Σπίθες» υπάρχει και φωτιά;
Επόμενο άρθρο«Συνταγή» με ευρώ: πως να φτιάξετε νεόπτωχους
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.