Πρόγραμμα για τη Μονογονεϊκή Οικογένεια

0
638

image001

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014, 19:00 -21:00

Αίθουσα Σεμιναριων  ΧΑΝΘ

Είσοδος ελεύθερη

 

Πραγματικότητα και δυσκολίες που συνδέονται με τη λειτουργία της σύγχρονης οικογένειας, πολιτικές και υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας για τη μονογονεϊκή οικογένεια και το παιδί.

Εισηγήτρια: Ελπίδα Ιωαννίδου, Κοινωνική λειτουργός

Διευκρίνιση νομικών όρων και εννοιών σχετικά με τη Μονογονεϊκή οικογένεια: γονική μέριμνα, επιμέλεια, επικοινωνία .Εισηγητής: Χρήστος Παππάς, Νομικός

Περισσότερες πληροφορίες:

Η ΧΑΝΘ στο πλαίσιο του προγράμματος της για τη Μονογονεϊκή Οικογένεια, διοργανώνει το μήνα Νοέμβριο δύο ανοικτές συναντήσεις γονέων μονογονεϊκών οικογενειών. Στόχος των συναντήσεων είναι η ενημέρωση των γονέων σε θέματα που τους ενδιαφέρουν και τους απασχολούν με στόχο την ανάδειξη των πολύπλοκων προβλημάτων της Μονογονεϊκής Οικογένειας στην σύγχρονη εποχή αλλά και την αξιοποίηση της δυναμικής της, καθώς και τη διερεύνηση ανάπτυξης περαιτέρω δράσεων και ενεργειών.

 

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014, 19:00 – 21:00,

Αίθουσα Σεμιναριων  ΧΑΝΘ

Είσοδος ελεύθερη

  • Αναπτύξτε την αυτοπεποίθηση και αξιοποιείστε το δυναμικό σας: τεχνικές βελτίωσης-απόδοσης. Εισηγητές: Ελπίδα Ιωαννίδου, Κοινωνική Λειτουργός και Καλογιάννης Απόστολος, Ψυχίατρος  – Ψυχοθεραπευτής                                                                                                                                                                 

·         Παρουσίαση ντοκιμαντέρ με θέμα τη Μονογονεική Οικογένεια και συζήτηση με την σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ από την κα Αριάν Κότση.

 

Προηγούμενο άρθροΣειρά Βιωματικών Σεμιναρίων Φιλαναγνωσίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσ/νίκης
Επόμενο άρθροΔιανυκτέρευση στο Μουσείο – Sleepover 2014
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.