Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων γερμανικής γλώσσας στο Δήμο Θεσσαλονίκης

0
756

Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων γερμανικής γλώσσας για άνεργους νέους  και φοιτητές, που είναι δημότες ή κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης και οι οποίοι επιθυμούν να αναζητήσουν μια θέση εργασίας ή να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία, προσφέρει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης.

Τα μαθήματα, που θα παραδίδουν οι εθελοντές καθηγητές της γερμανικής γλώσσας, Γεώργιος Κωστόπουλος, Peter Lupini και Ιωάννης Μπιλιώνης, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 και θα παραδίδονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 20:30 στο 41ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Ικτίνου 5).

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθούν δύο τμήματα αρχαρίων, στο πλαίσιο των οποίων θα διδαχτεί επιπλέον τεχνική ορολογία, ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών. Στο κάθε τμήμα θα μπορούν να συμμετάσχουν μέχρι 25 άτομα, τα οποία θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης πενήντα (50) ωρών εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας με το τέλος των μαθημάτων. Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να απουσιάσουν πέραν των δύο μαθημάτων.

Το μοναδικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων θα είναι η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι οποίες μπορούν να αποστέλλονται από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014, κατά τις ώρες 09:00 έως 14:00, στο e-mail: [email protected] ή στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αθλητισμού, Τμήμα Διοικητικής Υποστήριξης (Γρ. Λαμπράκη και Κλεάνθους 57) στο τηλέφωνο 2310 841109 (Δημήτρης Σιακαβάρας).

 

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο link:

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Προηγούμενο άρθροThessalonink: Το 1ο International Tattoo Convention της Θεσσαλονίκης έρχεται για να μείνει
Επόμενο άρθροB. Έξαρχος: «Δεν κάνω tattoo σε κάποιον που δεν είναι κυρίαρχος του εαυτού του»
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.