ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

0
484

 

sem-seoΣε έναν ωκεανό πληροφοριών, η δική σου πρέπει να είναι σημαδούρα για να ξεχωρίσει. Πώς θα πετύχει κανείς την καλύτερη προβολή της ιστοσελίδας του στο διαδίκτυο; Το σεμινάριο Σεμινάριο SEM – SEO | Increasing Visibility in Search Engines έρχεται για να σε κάνει expert στην διαδικτυακή προβολή.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο SEM – SEO | Increasing Visibility in Search Engines απευθύνεται σε Στελέχη Marketing, Στελέχη Επιχειρήσεων, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Web Designers, Web Developers, Διαχειριστές ιστοσελίδων, Επιχειρηματίες και Ελεύθερους Επαγγελματίες που διαθέτουν ιστοσελίδα για τη προώθηση της επιχείρησης τους, Ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, bloggers & Μεμονωμένους χρήστες που ενδιαφέρονται να μάθουν τον τρόπο προώθησης των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Διάρκεια 4 ώρες

Τόπος Διεξαγωγής:Coho Working Space
Ναπ. Ζέρβα 10 τηλ. 231 081 2113
Κόστος συμμετοχής: € 65.00

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, από την I-Dialogue

Δηλώστε συμμετοχή

Προηγούμενο άρθροΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Επόμενο άρθρο«ΝΑ ΤΡΩΩ ΤΑ ΨΥΑΣ Σ’!» (*)
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.