Πώς θα πρέπει να κυβερνηθούμε

0
276

Του Γιάννη Μαρίνου

Αποφεύχθηκε μεν ο ανεπανόρθωτος καταποντισμός στην κόλαση, αλλά παραμένουμε πάντα στο χείλος του γκρεμού. Για να αποφευχθεί το ένα ακόμη βήμα προς το χάος είναι κύρια υποχρέωση της νέας κυβέρνησης, αλλά και της νέας αξιωματικής αντιπολίτευσης, να ξεχάσουν το ολέθριο πολιτικό κόστος και τα αποπροσανατολιστικά ιδεολογήματα και να συνεργαστούν για τη σωτηρία της πατρίδας. Για να γίνει σαφέστερο τι εννοώ θα προσφύγω και πάλι σ’ ένα περιστατικό που συνέβη πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

μέσω ΤΟ ΒΗΜΑ 

Προηγούμενο άρθροΟ Χριστόφιας έγινε… Καταστρόφιας!
Επόμενο άρθροΟι όμορφοι μύθοι άσχημα καίγονται
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.