Π. Καλαϊτζή στο tf: “Να δοθεί φωνή σε νέους ανθρώπους, που δεν έχουν μόνη «δουλειά» τους το κόμμα”

0
583

Πόπη Καλαϊτζή / Ν.Δ. Β’ Θεσσαλονίκης
“Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποτελεί ντροπή για την πολιτική μας ζωή, αλλά και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, του οποίου επί τόσα χρόνια αποτελούσε κορυφαίο στέλεχος. Αποτελεί το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής, όπου το κράτος και το δημόσιο ήταν στην υπηρεσία του κόμματος και των εκλεκτών του.
Σε μια περίοδο που κάθε ελληνική οικογένεια δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση, την ανεργία, την μείωση εισοδημάτων, την εργασιακή και κοινωνική ανασφάλεια, τέτοιες βρώμικες υποθέσεις προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο θυμό, σπρώχνουν τον κόσμο στα άκρα, υπονομεύουν την αξιοπιστία της πολιτικής μας ζωής.
Η κάθαρση του δημόσιου βίου από τέτοια φαινόμενα είναι αναγκαία και ελπίζω η Δικαιοσύνη να πάει το θέμα ως το τέλος.
Το πολιτικό σύστημα πρέπει να γυρίσει σελίδα. Να δοθεί φωνή και δύναμη σε νέους ανθρώπους, που δεν έχουν μόνη «δουλειά» τους το κόμμα, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν την αλλαγή που χρειαζόμαστε”.

Προηγούμενο άρθροΣτρ. Σιμόπουλος στο tf: “Ιδεολογικός εκφραστής του συστήματος εξουσίας ΠΑΣΟΚ ο Άκης”
Επόμενο άρθροΚύρτζος… όπως λέμε ΜΠΑΟΚ…
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.