Σεμινάρια για Εφαρμογές Αυτοματισμού Γραφείου από το ΑΠΘ

0
269

Στο πλαίσιο της θεσμικής συνεργασίας της ΕΣΗΕΜ-Θ και του Μορφωτικού Ιδρύματός της με το ΑΠΘ και το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, σας ενημερώνουμε για τα σεμινάρια επιμόρφωσης στις Εφαρμογές Αυτοματισμού Γραφείου, που θα πραγματοποιήσει το Εργαστήριο Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών ΜΜΕ του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ.

Σκοπός του προγράμματος αυτού, που θα αρχίσει τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014, είναι να επιμορφώσει τους συμμετέχοντες σε βασικά θεωρητικά θέματα αλλά κυρίως να ενισχύσει τις εργαστηριακές δεξιότητές τους, ώστε να είναι σε θέση να δημιουργούν και να μορφοποιούν έγγραφα κειμένου, λογιστικά φύλλα καθώς και παρουσιάσεις (εφαρμογές Word, Excel, PowerPoint). Η συνολική διάρκεια των σεμιναρίων είναι 36 διδακτικές ώρες.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζομένους και ανέργους του τομέα των ΜΜΕ, σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αλλά και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται.

Οι παραδόσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, πρωινές ώρες.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων του προγράμματος, θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες:

 (α) Βεβαίωση συμμετοχής

(β) Πιστοποιητικό επιμόρφωσης

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από 19/03/2014 έως 13/04/2014 και μόνον ηλεκτρονικά.

Την αίτηση θα τη βρείτε εδώ.

Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από τα ακόλουθα δικαιολογητικά σε ένα αρχείο zip:

1. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα

2. Τίτλοι Σπουδών

3. Βεβαίωση εργοδότη στην οποία να αποδεικνύεται η απασχόληση του υποψηφίου σε σχετικό τομέα (εάν υπάρχει)

Το κόστος συμμετοχής σε αυτό το αυτοχρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης ανέρχεται στο ποσό των 150 ευρώ (πληρωτέο σε μια δόση έως την Πέμπτη 17 Απριλίου 2014)..

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος media-learn.web.auth.gr ή να επικοινωνούν με τη γραμματεία αυτού στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]jour.auth.gr και στο τηλέφωνο 2310992065 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (10.00-13.00).

Προηγούμενο άρθροDoing business in Germany
Επόμενο άρθρο“Το τρίγωνο της συνάντησης: Εκπαίδευση, Τέχνη, Θεραπεία”: συμπόσιο δραματοθεραπείας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.