ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Α.Β.Ε.

0
1025

Untitled-1

Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.) διοργανώνουν Σεμινάριο Ά Βοηθειών για επαγγελματίες – επιχειρηματίες – στελέχη επιχειρήσεων – φορείς.

Το Σεμινάριο με τίτλο «Μαθαίνω να σώζω μία ζωή» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016από τις 17:00 έως τις 21:00, στα γραφεία του Συνδέσμου, Τσιμισκή 54, 6ος όροφος.

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία – επιχειρηματία – στέλεχος επιχείρησης ανεξάρτητα από την ιδιότητα ή το γνωστικό υπόβαθρο, με σκοπό να τον καταστήσει ικανό να αναγνωρίζει απειλητικά και μη για τη ζωή περιστατικά και να είναι σε θέση να προσφέρει αποτελεσματική βοήθεια με ασφάλεια μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Υποστήριξης Ζωής (Ε.Κ.Υ.Ζ.), με συνεχή προσφορά και γνώση από το 2003, διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στο ενεργητικό τους, οι οποίοι θα υλοποιήσουν με άριστο τρόπο το Σεμινάριο, το οποίο είναι διάρκειας 4 ωρών και η πιστοποίηση του έχει τριετή ισχύ.

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Α.Β.Ε.) έχουν προτεραιότητα. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε group των 25 ατόμων.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να λάβουν και διεθνή πιστοποίηση.

Προηγούμενο άρθροΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ”
Επόμενο άρθροΑΥΡΙΟ: “DREAMING OF LIFE” ΤΟΥ ΜΟΡΤΕΖΑ ΤΖΑΦΑΡΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.