ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

0
987

seattle-photography-classes-art-class-digital

Σεμινάριο φωτογραφίας που απευθύνεται σε ενηλίκους (επίπεδο αρχαρίων), θα πραγματοποιηθεί στην Πρότυπη Σχολική Βιβλιοθήκη (Κασσάνδρου 17-19, τηλ. 2310.274.708) την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, από τις 11.00 έως τις 13.00.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση, με εισηγητή τον φωτογράφο Γιάννη Τζιμπρέ και θα έχει δίμηνη διάρκεια.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Οι δηλώσεις γίνονται στη βιβλιοθήκη με τη φυσική παρουσία των ενδιαφερόμενων. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο σεμινάριο είναι οι ενδιαφερόμενοι να διαθέτουν φωτογραφική μηχανή τύπου SLR και όχι compact.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Προηγούμενο άρθρο22ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 4×4 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Επόμενο άρθροFLEA MARKET ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.