Σε Σόφια και Φιλιππούπολη η κάρτα υγείας HWB του EY CLUB

0
1232
Οι εκπρόσωποι της HWB Παρασκευή Μισιρλή και Άρτεμις Τιμαμοπούλου με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Σπύρο Πέγκα και τον Βούλγαρο ομόλογό του.
Οι εκπρόσωποι της HWB Παρασκευή Μισιρλή και Άρτεμις Τιμαμοπούλου με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Σπύρο Πέγκα και τον Βούλγαρο ομόλογό του.
Οι εκπρόσωποι της HWB Παρασκευή Μισιρλή και Άρτεμις Τιμαμοπούλου με τον αντιδήμαρχο τουρισμού Σπύρο Πέγκα και τον Βούλγαρο ομόλογό του.

Το πρώτο βαλκανικό ταξίδι της σε Σόφια και Φιλιππούπολη πραγματοποίησε 21 με 23 Απριλίου, η κάρτα υγείας Health Without Borders (HWB) του EY CLUB που συμμετείχε στην αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Διπλωματία Πόλεων». Πρόκειται για το στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για την προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, εμπορικού, επιχειρηματικού, ιατρικού αλλά και άλλων μορφών, προορισμού στις γειτονικές χώρες.

Η επιτυχημένη παρουσίαση της νέας κάρτας υγείας για τους τουρίστες η οποία προσφέρει ξεγνοιασιά και ασφάλεια στους επισκέπτες της χώρας καθώς έχουν άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, φάνηκε από την ανταπόκριση στις επαφές που έγιναν στις κατ’ ιδίαν (B2B) συναντήσεις με τους Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες, τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τουριστικών γραφείων καθώς και με τους περίπου 110 τουριστικούς πράκτορες από άλλες χώρες.

Όπως εξήγησαν στους ενδιαφερόμενους  οι εκπρόσωποι της HWB Παρασκευή Μισιρλή και Άρτεμις Τιμαμοπούλου, η HEALTH CARD WITHOUT BORDERS  «είναι νέα ολοκληρωμένη πρόταση-λύση που καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών-τουριστών κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη χώρα μας προσφέροντας πρόσβαση σε ποιοτικές και προσωποποιημένες παροχές υγείας με ιδανικά  χαμηλό κόστος

Προηγούμενο άρθροΘεατρική πρόσκληση από τον Μίλλερ!
Επόμενο άρθρο12η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, από 7-10 Μαΐου
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.