ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…

0
3562

STICKER

Σήμερα «απεργούμε» κι εμείς με την παλιά ιερή έννοια της απεργίας, η οποία χάθηκε φυσικά στο πέρασμα του «εύφορου» χρόνου της μεταπολίτευσης, και γι” αυτό δεν θα ανεβάσουμε κείμενα στο thinkfree. Δηλαδή, όχι απεργούμε επωνύμως και δουλεύουμε ανωνύμως. Έστω κι αν κάνουμε το χόμπι μας στο thinkfree. Έτσι, για να ενώσουμε τη φωνή μας με τη βουή της Βαβέλ που ζούμε. Ή, πιο «αξιοπρεπώς» για να δηλώσουμε απλώς ότι δεν είμαστε δεδομένοι για κανέναν, ότι θέλουμε -έστω- να είμαστε λιγάκι ελεύθεροι (να δω τι θα κάνουμε σε λίγο όταν θα βγει η διαταγή να φορέσουμε άστρο όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας -με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε).

Επειδή λοιπόν είναι σαφές ότι υπάρχουν πολλά για να διαμαρτυρηθούμε και άλλα τόσα για να κάνουμε αυτοκριτική, πρώτα ως πολίτες, ας διαμαρτυρηθεί ο καθένας για ό,τι νομίζει. Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε σ” αυτή τη χώρα, ούτε να συμφωνήσουμε. Ούτε καν για τον αν βρισκόμαστε στο φθινόπωρο ή καλοκαίρι… (με τις ζέστες που “χει).

Προηγούμενο άρθρο56 ΦΚΘ / ΒΡΑΒΕΙΟ LUX, ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε.
Επόμενο άρθροΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ NA ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ SWEENEY TODD
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.