Σοβαρότατη απορία αναγνώστη

0
615

Σεπτέμβριο του 2008 προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 44 υπαλλήλων Υ.Ε. στα δικαστήρια, έγιναν εκλογές πέρασαν 3 χρόνια και ο διαγωνισμός πλέον είναι φάντασμα. Χιλιάδες έκαναν αίτηση εσωκλείοντας παράβολα αξίας 20 ευρώ. Σήμερα κανείς υπεύθυνος δεν απαντάει που πήγαν τα λεφτά από τα παράβολα και γιατί δεν επιστράφηκαν στους πολίτες αφού ο διαγωνισμός έπαυσε. Που είναι τα χιλιάδες ευρώ; Υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να ενδιαφερθεί ποιος παρακρατεί τα χρήματα αυτά; Μιλάμε για διαγωνισμό του Υπουργείου ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!

Προηγούμενο άρθρο“Τι τρέχει με το ΚΘΒΕ;”
Επόμενο άρθροΗ ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ εφαρμόζει το άρθρο 120 του Συντάγματος;
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.