Συνέντευξη Τύπου… μονολόγων

0
434

Έκανε συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Γκιουλέκας για να αποδομήσει το έργο της διοίκησης Μπουτάρη και μόλις τελείωσαν οι ομιλίες δεν υπήρχε δημοσιογράφος στο ακροατήριο να κάνει ερώτηση.

Και βέβαια ούτε έκαναν την τυπική ερώτηση αν υπήρχε κάποιος έστω σε κάποια γωνία.

Περίπου μία ώρα μίλησε ο ίδιος ο επικεφαλής της «Ομάδας Δημιουργίας» από 5-10 λεπτά ο κάθε δημοτικός σύμβουλος, με τους δημοσιογράφους να αποχωρούν ένας ένας απογοητευμένοι καθώς στα πηγαδάκια τους νωρίτερα προετοίμαζαν ερωτήσεις.

ΔΣ

Προηγούμενο άρθροWOMEX: 5 ημέρες Business and Pleasure!
Επόμενο άρθροΣτου κασίδη το κεφάλι, κ. Μπουτάρη;
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.