Συνεργασία ΔΕΘ – Helexpo με Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδας

0
597

helexpoΣυμφωνία συνεργασίας με επίκεντρο την διοργάνωση από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 της 26ης έκθεσης DETROP BOUTIQUE και της 7ης ARTOZYMA, υπέγραψαν η ΔΕΘ-Helexpo και η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, η οποία εκπροσωπεί 15.000 αρτοποιούς.

Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει να ενισχύσει την επιτυχημένη υλοποίηση της έκθεσης, προωθώντας τη συμμετοχή μελών της σε αυτήν, καθώς η ARTOZYMA απαντά στις αυξημένες ανάγκες των εγχώριων επιχειρήσεων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, προκειμένου να ανοίξουν διαύλους συνεργασίας με τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων.

Από την πλευρά της, η ΔΕΘ-Helexpo θα προβάλλει την έκθεση στην επίσημη έκδοση του φορέα των αρτοποιών, «Βιοτεχνική Αρτοποιία & Ζαχαροπλαστική», ενώ θα στηρίξει οικονομικά τη σύνοδο των σωματείων των ανά την Ελλάδα αρτοποιών, αλλά και το προγραμματισμένο πανευρωπαικό forum του κλάδου, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος παραχωρεί στη ΔΕΘ-Helexpo τη χρήση του σήματος ARTOZYMA μέχρι τη λήξη της έκθεσης.

Η 26η έκθεση DETROP BOUTIQUE φιλοδοξεί να παρουσιάσει την εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής τροφίμων, την υψηλή ποιότητα και την τεχνολογία της.

Την ίδια στιγμή, θα αποτυπωθεί ο δυναμισμός της εγχώριας αγοράς και των σημείων πώλησης τροφίμων, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενώ θα αναδειχθούν όλες οι σύγχρονες τάσεις στην εμπορία, διανομή και στο merchandising των ειδών διατροφής.

Η DETROP BOUTIQUE και η ARTOZYMA θα φιλοξενήσουν ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης, καλύπτοντας την ανάγκη για οικοδόμηση συνεργασιών και εμπορικών επαφών.

Προηγούμενο άρθρο«ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ» ΣΤΑ ΓΙΤΑΝΑ
Επόμενο άρθροΠόλεμος με… ΦΕΚ για την παραίτηση (;) Βούρου
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.