Συνεργασία EY CLUB-Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

0
1004
Από τη συνέντευξη τύπου-γεύμα του ΕΥ CLUB όπου παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις του
Από τη συνέντευξη τύπου-γεύμα του ΕΥ CLUB όπου παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις του
Από τη συνέντευξη τύπου-γεύμα του ΕΥ CLUB όπου παρουσιάστηκαν οι νέες δράσεις του

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία στον τομέα της Υγείας ανακοίνωσαν σήμερα κατά την διάρκεια  συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν στην Θεσσαλονίκη οι εκπρόσωποι του ΕΥ CLUB και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, στο πλαίσιο παρουσίασης των νέων δράσεων της Εταιρείας.

Είναι η πρώτη φορά, όπως ειπώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, που το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων έχει την δυνατότητα να αποκτήσει μια ξεχωριστή Κάρτα Υγείας (την γνωστή κάρτα EY CLUB), η οποία μπορεί να του προσφέρει  πρόσβαση σε παροχές στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας κι αν βρίσκεται, όταν  δεν καλύπτεται από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία.

efclub1Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ Ανέστης Τσουκαράκης «οι Ελληνες στρατιωτικοί εκ της νομοθεσίας και των υφιστάμενων κανονισμών είναι υποχρεωμένοι, για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Υγειονομική τους Περίθαλψη, να εξυπηρετούνται από τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας στρατιωτικός χρειαστεί μια ιατρική ειδικότητα που δεν υπάρχει στο επαρχιακό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλης που υπηρετεί είναι υποχρεωμένος να μεταβεί στο πλησιέστερο Στρατιωτικό Νοσηλευτήριο που τη διαθέτει, ασχέτως αν αυτό απέχει αρκετά χιλιόμετρα από το σπίτι του ή βρίσκεται πχ σε άλλο νησί. Το χειρότερο δε σενάριο είναι όταν δεν υπάρχει καν Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην περιοχή όπου υπηρετεί κι έχει άμεση ανάγκη γιατρού.

«Αυτό το κενό που υπάρχει είναι ο βασικός  λόγος που μας ώθησε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Περίθαλψης από οργανωμένους φορείς που μπορούν να την προσφέρουν σε χαμηλές τιμές, όπως είναι το ΕΥ CLUB .Πριν από λίγο καιρό οι εκπρόσωποι της ΠΟΕΣ ξεκίνησαν συναντήσεις με τους εκπροσώπους του ΕΥ CLUB  και μετά από τις σχετικές διαπραγματεύσεις καταλήξαμε στη συνεργασία μας για τους επόμενους 14 μήνες με προοπτική αυτή να ανανεωθεί εάν τα μέλη μας ικανοποιηθούν από τις παροχές της Κάρτας» .

Η 14μηνη συνεργασία EY CLUB και ΠΟΕΣ ξεκινάει με την παροχή θεματικής Κάρτας Υγείας στον κάθε στρατιωτικό που θα κάνει χρήση. Η κάρτα EY CLUB εξασφαλίζει πρόσβαση σε εκατοντάδες ιατρικά κέντρα, ιδιωτικές κλινικές, γιατρούς και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα, με προνομιακές τιμές.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών  ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως μέλη της Περιφερειακές Ενώσεις Στρατιωτικών σε όλη την Επικράτεια. Οι Ενώσεις αυτές αριθμούν χιλιάδες μέλη στρατιωτικούς – φυσικά πρόσωπα, ανεξαρτήτως βαθμού που υπηρετούν στο Στρατό Ξηράς, στο  Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στα Κοινά Σώματα, σε όλη την χώρα.

«Η συνεργασία αυτή με την ΠΟΕΣ μεγαλώνει το αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς του Ομίλου ΕY CLUB» ανέφερε από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής του EY CLUB κ Βαγγέλης Παπουτσόπουλος .

«Για το ΕY CLYB αυτή η συνεργασία έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί γνωρίζουμε τα ιδιαίτερα προβλήματα περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις στην περιφέρεια. Είναι προσφορά, είναι όμως και κοινωνικό κέρδος είναι και κοινωνική ανάγκη οι άνθρωποι που νυχθημερόν «φυλάττουν Θερμοπύλες» να έχουν άμεση περίθαλψη και τα προνόμια που προσφέρει η κάρτα EY CLUB σε όποιο σημείο των ελληνικών συνόρων κι αν βρίσκονται.

«Για μας στο ΕΥ CLUB η συνεργασία με την ΠΟΕΣ αποτελεί ένα «μεγάλο στοίχημα»: Να καλύψουμε με τις συνεργασίες μας ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα μέρη για να έχουν  οι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους αυτό που δικαιούμαστε όλοι. Υγεία με αξιοπρέπεια και με το λιγότερο δυνατό κόστος ενώ παράλληλα παρέχουμε τη δυνατότητα να φύγει ένα άγχος, ένα πρόσθετο πρόβλημα από τη ζωή τους».

EY CLUB-Από τη Θεσσαλονίκη δυναμικά σε όλη την Ελλάδα

Αναφερόμενος στις δράσεις του EY CLUB ο κ Παπουτσόπουλος τόνισε ότι:

– Το ΕΥ CLUB είναι αυτό που δημιούργησε και καθιέρωσε τις κάρτες υγείας στην Ελλάδα και μετά ακολούθησαν κι άλλοι( κάποιοι ευσυνείδητα, κάποιοι όχι)

-Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη απ’ όπου ξεκίνησε η πρώτη Κάρτα Υγείας, η κάρτα του ΕΥ CLUB, πριν 5 χρόνια.

-Πρόκειται για μια Εκπτωτική Κάρτα που, χωρίς να είναι ασφαλιστικό προϊόν, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε ποιοτικές Υπηρεσίες Υγείας χωρίς καθυστερήσεις, πολύωρες αναμονές, λίστες προτεραιότητας και το κυριότερο, με πολύ χαμηλό κόστος (ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα και ιδιώτες γιατροί όλων των ειδικοτήτων).

-Ισχυρό πλεονέκτημα της εταιρείας ΕΥ CLUB είναι το  τηλεφωνικό της κέντρο. Άρτια στελεχωμένο δίνει πληροφορίες κι εξυπηρετεί τα Mέλη της 24 ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο. Η Kάρτα EY CLUB έχει εξασφαλίσει από τους Παρόχους Υγείας ειδικές προνομιακές τιμές σε Διαγνωστικές Εξετάσεις αλλά και πλήθος δωρεάν εξετάσεων, τις οποίες εφόσον αξιοποιήσει το Μέλος αποσβαίνει αμέσως το κόστος της (100ευρώ το άτομο κατ’ έτος)

-Δεν είναι τυχαίο ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 85.000 ενεργά  μέλη του EY CLUB πανελλαδικά, αλλά,  και σύμφωνα με το Τμήμα Ανανεώσεων Συμβολαίων το 75% των Μελών του EY CLUB ανανεώνει την Κάρτα του με τη λήξη της.

 

Προηγούμενο άρθροΗ «Κανελόριζα» από τις 28/2 στο Μπενσουσάν Χαν
Επόμενο άρθροΚαλημέρα κυκλαδίτικη!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.