Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης του Δήμου Θεσσαλονίκης

0
377

Συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 οι εγγραφές στις ομάδες συμβουλευτικής υποστήριξης, για κατοίκους του Δήμου Θεσσαλονίκης από 18 έως 55 ετών.  Το πρόγραμμα συμβουλευτικής υποστήριξης θα λειτουργήσει από τις 31 Μαρτίου έως και τις 12 Μαΐου 2014 σε τρεις ομάδες με διαφορετική θεματολογία, οι οποίες  θα πραγματοποιήσουν έξι συναντήσεις, στην αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου Α’, 1΄).

Στόχος των συναντήσεων είναι η συμβουλευτική ενημέρωση, η κοινωνικοποίηση, η ευαισθητοποίηση, η ανταλλαγή απόψεων και η αυτοβοήθεια των μελών. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα στις ημερομηνίες 31/3/14, 7/4/14, 14/4/14, 28/4/14, 5/5/14 και 12/5/14.

Οι ομάδες που θα δημιουργηθούν είναι οι παρακάτω:

  • 1η Ομάδα: «Μεγαλώνοντας μόνος-η το παιδί μου». Μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες και άντρες που μεγαλώνουν μόνες-οι τα παιδιά τους λόγω αγαμίας, χηρείας, διαζυγίου ή άλλων αιτίων. Θα γίνει προσέγγιση στις δυσκολίες της μονογονεϊκής ανατροφής των παιδιών (Δευτέρα, 16:00-18:00)
  • 2η Ομάδα: «Ανεργία, επαναπροσδιορίζοντας το μέλλον μας». Θα συζητηθούν θέματα όπως: «Η απώλεια της εργασίας και τι σημαίνει για τον καθένα», «ένας ρόλος χάνεται, ένας άλλος γεννιέται» (Δευτέρα, 18:00-20:00)
  • 3η Ομάδα: «Διατροφή & Συναισθήματα». Θα συζητηθεί η σχέση του καθενός με το φαγητό καθώς και η στάση και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τις διατροφικές συνήθειες (Δευτέρα, 20:00-22:00).

Οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι του Δήμου Θεσσαλονίκης μπορούν να συμπληρώσουν μια αίτηση συμμετοχής, την οποία θα παραλάβουν από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, Μοναστηρίου 53-55, 4ος όροφος, κατά τις ώρες 08:00 – 14:00 ή μπορούν να την  εκτυπώσουν ανάλογα με την ενότητα που τους ενδιαφέρει από τα παρακάτω link:

 

και να τη στείλουν με fax στο νούμερο 2310-509048 ή  με e-mail στη διεύθυνση: [email protected]

 

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2310-509040 και 2310-509038 από  09:00 έως 14:00.

 

Προηγούμενο άρθροΈκθεση κούκλας και θεατρικές παραστάσεις στο Τελλόγλειο
Επόμενο άρθροΗμερίδα του Σύλλογος Αποφοίτων ΑΠΘ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.