Συνταγματολόγοι όπως… σεισμολόγοι

1
762

Του Σωτήρη Τζιμούρτα

Τελικά πιο άχρηστοι νομικοί απο τους Συνταγματολόγους, δέν υπάρχουν.. Κάθε ενας απ αυτούς, είναι και μια διαφορετική ερμηνεία του Συντάγματος. Άλλος λέει, πρώτα παραίτηση και μετά συμφωνία, άλλος πρώτα συμφωνία και μετα παραίτηση, άλλος μιλάει για πολιτικό κενό, άλλος λέει οτι δεν υπάρχει κενό ούτε δευτερόλεπτο, άλλος λέει οτι παραμένει ο πρωθυπουργός για τρείς μέρες, άλλος λέει οτι αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος… Τελικά, απο το Σύνταγμα της χώρας μπορούμε να καταλάβουμε ΠΟΣΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ είμαστε. Και τελικά, παρ όλες τις παπαριές των Συνταγματολόγων, εκείνο που θα συμβεί θα είναι αποτέλεσμα όχι του Συντάγματος αλλά τως προθέσεων και της πολιτικής βούλησης. Τζάμπα σάλιο κατανάλωσαν τόσες ώρες στα κανάλια – κάτι σαν τους σεισμολόγους δηλαδή.

Προηγούμενο άρθροΝέος εκβιασμός από πλευράς ΓΑΠ;
Επόμενο άρθροΝτροπιαστικά πρωτοσέλιδα
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.