Σύγκρουση αντιλήψεων

0
438

6 Η εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου είναι κομβική για το μέλλον της Ελλάδας. Πέραν όσων τα κομματικά επιτελεία μπορεί να υποστηρίζουν, είναι κομβική γιατί περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια έχει έντονα «ιδεολογικά» στοιχεία. Από τη μια η ΝΔ που εκφράζει την αστική αντίληψη για τη δημοκρατία κι από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζει την αμφισβήτηση της εκδοχής που ζούμε μεταπολιτευτικά.

Το αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης αντιλήψεων σε βασικά θέματα, όπως η παιδεία, η φορολογία, η νομοθεσία, τα εθνικά θέματα, τα θέματα ασφάλειας, θα αλλάξει καθοριστικά τη ζωή μας μετά τις εκλογές αυτές.

Αυτό το ποιοτικό χαρακτηριστικό, δυστυχώς ελάχιστοι του δίνουν βάση. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορεί η ζωή να αλλάξει δραματικά, όπως συμβαίνει πάντοτε πριν τις μεγάλες καταστροφές.

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΎψιστη τιμή από την πολιτεία για το Νίκο Γκάλη
Επόμενο άρθροΟμιλία Βαρτζόπουλου τη Δευτέρα στο Ωραιόκαστρο
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.