«Τα λέμε» για ηλεκτρονικό εισιτήριο και εργολαβίες ΑΠΘ

0
559

talemeΓια την εργολαβική εργασία που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, μίλησε στην εκμπομή «ΤΑ ΛΕΜΕ» της Βεργίνα Τηλεόρασης, ο Ταμίας του ΕΚΘ Παναγιώτης Παγώνης. Ο κ Παγώνης αναφέρθηκε και στο θέμα των εργολαβικών του ΑΠΘ , η υπόθεση των οποίων εκδικάζεται στις 17 Δεκεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του ΣΑΣΘ Γιάννης Παλαιστής αναφέρθηκε στο ηλεκτρονικό εισιτήριο που θα πατάξει το φαινόμενο της λαθρεπιβίβασης και το αντίτιμό του θα είναι ανάλογο με τη διάρκεια της κάθε διαδρομής.

Τεχνική Επισήμανση: Εάν δε βλέπετε τη Βεργίνα Τηλεόραση επιχειρήστε ξανά σάρωση με τον αποκωδικοποιητή σας.

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρεια, η πόλη της μυθοπλασίας από τον Καβάφη μέχρι σήμερα
Επόμενο άρθρο«Ο σκαντζόχοιρος που ξέχασε να φοβηθεί» το Σάββατο 23/11 στο βιβλιοπωλείο Κωνσταντινίδη
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.