Τιμωρία πολιτικών χωρίς Νέο Συντάγμα δεν μπορεί να υπάρξει…

0
302

Το ισχύον Σύνταγμα προβλέπει μια συγκεκριμένη δυσκίνητη και χρονοβόρα διαδικασία αναθεώρησής του, η οποία επιπλέον δεν μπορεί ποτέ να γίνει αν δεν υπάρξουν ευρύτερες κομματικές συμφωνίες, παραχωρήσεις και συμβιβασμοί. Επομένως, όποια αναθεώρηση γίνει, θα είναι….

σαν τις προηγούμενες, πάντοτε δηλαδή προς όφελος της κλειστής πολιτικής ολιγαρχίας και ποτέ προς την κατεύθυνση του ανοίγματος της δημοκρατίας στο λαό.

Υπάρχει όμως και μια άλλη σημαντικότατη παράμετρος για την οποία δεν πρέπει να πάμε σε αναθεώρηση, αλλά σε πλήρη αλλαγή του Συντάγματος. Και αυτή είναι η αναζήτηση ευθυνών και η τιμωρία όσων διετέλεσαν πρωθυπουργοί ή υπουργοί.

μέσω TaXalia (Macedonia)

Προηγούμενο άρθροΣτην Αλατόπετρα Ν. Γρεβενών
Επόμενο άρθροΚίμων Κουλούρης…»Προς Τον Εξοχώτατον Υπουργόν Βιομηχανίας» κο Στυλιανό Παττακό ολόκληρη η επιστολή προσκύνημα
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.