Τι πρέπει να περιμένουμε από τις εκλογές;

0
196

Του Κ. Ζέρβα, Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου Θεσσαλονίκης

Απέχουμε μία εβδομάδα από τις πιο κρίσιμες εθνικές εκλογές της μεταπολίτευσης. Τριάντα δύο κόμματα διεκδικούν την ψήφο μας και όλα δείχνουν ότι οκτώ με δέκα από αυτά θα καταλάβουν τα βουλευτικά έδρανα. Οι εκλογές αυτές διεξάγονται υπό την πίεση όλων των δυνάμεων που πίστευαν ή πιστεύουν ότι υπάρχει και άλλος δρόμος αντιμετώπισης της βαθιάς κρίσης (το ότι οι δυνάμεις αυτές μάλλον δε θα ασχοληθούν με την επίλυση των προβλημάτων αποτελεί βέβαια μια βαθιά παθογένεια τόσο του συστήματος όσο και των ίδιων αυτών δυνάμεων).

μέσω www.kzervas.gr

Προηγούμενο άρθροΠέρα από το δίπολο γενόσημα – πρωτότυπα: Το «λίγο» Κράτος βλάπτει την Υγεία [μέρος 1ο από 2]
Επόμενο άρθροΝα είναι κριάρια, όχι πρόβατα
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.