Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στηρίζει τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

0
503
hgk

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους χιλιάδες συνάνθρωποι μας, ανακοινώνουν το πρόγραμμα υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 .

Οι παρεχόμενες υποτροφίες, αφορούν δικαιούχους από συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι λόγω των οικονομικών συγκυριών αδυνατούν να καταβάλλουν τα πλήρη δίδακτρα. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα υποτροφιών, έχουν όσοι είναι μέλη οικογενειών με τουλάχιστον έναν γονέα άνεργο, τα μέλη των οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα, καθώς και τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών.

Η προσφορά αφορά τις εγγραφές των δικαιούχων στα τμήματα Οκτωβρίου 2014, που θα ξεκινήσουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, για τους παρακάτω Τομείς Σπουδών:

  • Πληροφορικής
  • ΜΜΕ
  • Υγείας
  • Ομορφιάς
  • Προσχολικής Αγωγής
  • Υπηρεσιών Ασφαλείας
  • Εφαρμοσμένων Τεχνών
  • Μηχανολογίας
  • Επισιτισμού – Τουρισμού
  • Οικονομίας – Διοίκησης

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας για να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίσουν, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές:

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη

Τ: 2310 552406, www.xinis.edu.gr, [email protected],

Προηγούμενο άρθροΣυναυλία του Κρατικού Ωδείου
Επόμενο άρθροΦεστιβάλ Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.