Το καράβι βουλιάζει κι ημείς άδομεν…

0
730

Ένας τρίτος παρατηρητής των εθνικών μας υποθέσεων θα είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας τις μακρές διαβουλεύσεις των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης στις παρούσες κρίσιμες συνθήκες. Και αυτό γιατί θα έβλεπε το καράβι μισοβυθισμένο και στην πλώρη του καπεταναίοι να φιλονικούν για την πορεία του και τα αξιώματα του άτυχου πληρώματος. Κακά τα ψέματα η εικόνα της ελληνικής πολιτικής δεν είναι η καλύτερη.

μέσω ΤΟ ΒΗΜΑ 

Προηγούμενο άρθρο34 χρόνια από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΣεξ που διαρκεί… 47 εκατομμύρια χρόνια!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.