«Το μέλλον της σημερινής ΝΔ είναι άδηλο»

0
963

nea-dimokratia LOGOΠεριμένω το φιλοσοφικό σχολιασμό της ΝΔ για τη δημοσκόπηση της MARC. Οι τάσεις της κοινής γνώμης αλλάζουν αλλά η εντυπωσιακή ανοχή-στήριξη προς ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει την κατάρρευση της στρατηγικής και της αξιοπιστίας της ΝΔ. Το κομματικό ιερατείο αδυνατεί – φοβάται, για μια ακόμη φορά, να αντικρίσει την πραγματικότητα. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, το μέλλον της σημερινής ΝΔ είναι άδηλο. Το ερώτημα που τίθεται πλέον, δεν είναι αν θα επιβιώσει αλλά αν χρειάζεται να επιβιώσει. Η ευθύνη για τις εξελίξεις βαρύνει αποκλειστικά την κοινοβουλευτική της ομάδα.

  • ΕΤΙΚΕΤΕΣ
  • ΝΔ
Προηγούμενο άρθροΙγκουάνα Λάκυ
Επόμενο άρθρο«Ήταν μια φορά ένας Αρλεκίνος… ή μπορεί και δύο…» στο βιβλιοπωλείο Δοκιμάκης
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.