Το χαράτσι θα αφορά και τις βιομηχανικές παροχές;

0
398

Για την Εκκλησία δεν ανησυχώ γιατί πιστεύω ότι οι σεπτοί Ιεράρχες μας θα ζητήσουν όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά να εξαιρεθούν από την εξαίρεση και να προσφέρουν στο διπλάσιο το ειδικό τέλος για τα ακίνητα. Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι η εγκύκλιος Βενιζέλου λέει ότι αφορά “οικιακές και εμπορικές παροχές”. Αυτό σημαίνει ότι δεν αφορά τις βιομηχανικές παροχές;

Προηγούμενο άρθροΆκου ρε τι σκέφτηκε η Αλέκα για τον 902…
Επόμενο άρθροΥπάρχουν σήμερα εθνικοί ευεργέτες και φιλέλληνες;
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.