Το WINE not? στη Θεσσαλονίκη

0
298

Πάμε Θεσσαλονίκη!

Από τον Μάρτιο η έξυπνη ατζέντα οινοκεντρικών προτάσεων εξόδου μετακομίζει βόρεια

Μετά από δύο σεζόν και 35 εστιατόρια, το WINEnot? πηγαίνει από τον Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη. Ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης πρωτοβουλίας της οινοποιίας TSANTALI επιλέγει εστιατόρια και wine bars της πόλης και προσφέρει, κάθε μήνα, μια σειρά έξυπνων προτάσεων που συνδυάζουν τη γεύση με το ποιοτικό εμφιαλωμένο κρασί.

Και όλα αυτά σε προνομιακές τιμές που γνωρίζετε από πριν, χωρίς καμία έκπληξη στον τελικό λογαριασμό!

Κάντε Like το WINEnot? στο FACEBOOK

www.facebook.com/winenotagenda

 

Ατζέντα Μαρτίου 2013

 

Πέμπτη, 14 Μαρτίου – 7 ΘΑΛΑΣΣΕΣ

Καλαποθάκη 8-10, Θεσσαλονίκη                                                              Κρατήσεις: 2310-233173

Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:

Φακές με φασόλια μαυρομάτικα, καπνιστή πέστροφα                                                               & καραμελωμένο βαλσάμικο

Μπουκιές ρυζιού με γαρίδες                                                                                                                 με σος από κρέμα τυριού και πέστο μαϊντανού

Ριζότο με μύδια και μυρωδικά

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με μαριναρισμένα φρούτα                                                   συνοδευόμενα από παγωτό ταχίνι και σιρόπι λεμονιού

ΤΙΜΗ: 19 ευρώ/άτομο

Πέμπτη, 21 Μαρτίου – ΑΓΙΟΛΙ

Λεωφόρος Νίκης 15, Παραλία Θεσσαλονίκης                                      Κρατήσεις: 2310-281807

Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:

Μπρουσκέτα σχάρας με tartare ντομάτας λεμονόφλουδες baby ρόκα και παρμεζάνα

Πλιγούρι  στο τηγάνι με γαρίδες καλαμαράκι βασιλομανίταρα και κρόκο Κοζάνης

Πράσινη σαλάτα με ανθότυρο πετιμέζι και ντομάτα ναι

Γαλοπούλα BOUTIQUE μαγειρεμένο με δαμάσκηνα καρότα και κόκκινο κρασί                    ή                                                                                                                                            Μπουτάκια κοτόπουλου στη σχάρα μαριναρισμένα με ρόδι και μοσχολέμονο

Profiteroles με παγωτό

ΤΙΜΗ: 12,90 ευρώ/άτομο

 

Πέμπτη, 28 Μαρτίου – ΚΑΡΔΑΜΟ                                                         Θεμιστοκλή Σοφούλη Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Κρατήσεις: 2310-411942

Συνδυάζουμε τον οίνο KANENAS (Λευκός, Ροζέ ή Ερυθρός) με:

Πουγκί τυριών με κουλί ντομάτας

Σαλάτα ανά δύο άτομα

Μεσογειακή σαλάτα με μαρούλι, ρόκα, ντοματίνια, ανθότυρο και vinaigrette με μέλι

Σουτζουκάκι »Κάρδαμο» με πίτα από καλαμπόκι και χειροποίητη Ρώσικη σαλάτα                             ή                                                                                                                                                                                    Μπούτι φιλέτο κοτόπουλο με ρύζι βουτύρου και πατατοσαλάτα

Panacota με φράουλα

ΤΙΜΗ: 15,00 ευρώ/άτομο

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Τα μενού και οι ειδικές τιμές του WINEnot?” ισχύουν αποκλειστικά κατά τις ημέρες της προσφοράς ανά συνεργαζόμενο σημείο και αφορούν αποκλειστικά στο συνδυασμό με τον οίνο TSANTALI και στο αναγραφόμενο μενού.

P   Η δωρεάν παροχή οίνου TSANTALI αφορά σε:

1 φιάλη ανά 2 άτομα, 2 φιάλες ανά 3-5 άτομα, 3 φιάλες από 6-8 άτομα

Για οποιαδήποτε επιπλέον κατανάλωση γίνεται χρέωση βάσει τιμών καταλόγου εστιατορίου

Προηγούμενο άρθροΗ κρίση απειλεί το ευρώ
Επόμενο άρθροΟ κύκλος των επαφών της ΑΟΖ
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.