Τρίτος κύκλος σεμιναρίων κηποτεχνίας στις Περιφερειακές Δημοτικές βιβλιοθήκες

0
257

Ο τρίτος κύκλος σεμιναρίων κηποτεχνίας θα πραγματοποιηθεί στις Περιφερειακές Δημοτικές βιβλιοθήκες μέσα στο Δεκέμβριο του 2014.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Όμιλο Νέων Επιστημών και Νέων Επαγγελματιών «H.U.M.A.N.S. – O.N.E.E.» ξεκίνησαν την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, θα έχουν θα έχουν δίωρη διάρκεια, από τις 18:30 έως και τις 20:30 και ποικιλία θεματικών.

Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση, ωστόσο απαιτείται εκδήλωση ενδιαφέροντος στις κατά τόπους βιβλιοθήκες.

Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης :

 

LINK

Προηγούμενο άρθροΣεμινάρια ισπανικής γλώσσας στην Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Άνω Πόλης
Επόμενο άρθροΔεκέμβρης …ο καλύτερος μήνας του χρόνου!
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.