ΦΑΚ ΟΦΦ…

1
1029

Φίλε Ιωάννη,

 

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα για επάνοδο στην αγαπημένη όλων των Ελλήνων «ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ» και την αποπομπή της χώρας μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφέρω επιγραμματικά:

Φτώχεια ‘καταραμένη’

Ανέχεια

Κατάθλιψη

Οικονομικός μαρασμός

Φθόνος για τον συνάνθρωπο, ιδίως τον οικονομικά εύρωστο.

Φθορά περισσότερη  του δημόσιου χαρακτήρα του κράτους μας.

 

Δεν ξέρω σε ποιόν να απευθύνω τον επίκαιρο αυτό  χαρακτηρισμό στην Αγγλοσαξονική γλώσσα και καλώ μαζί να επιλέξουμε την πολλαπλή επιλογή (multiple choice).

-Στους Ευρωπαίους εταίρους μας που κάνουν το δη δυνατόν με τα ‘φιλικά’ δάνεια τους για την διάσωσή μας;

-Στον πολιτικό μας κόσμο που έβαλε το χέρι του στον δημόσιο κορβανά και έκανε διαχείριση τύπου GADDAFI;

-Σε όλους εμάς που χάριν του βολέματος ψηφίζαμε μια ζωή  ΑΝΤΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ χωρίς τελικά να βλέπουμε τα προγράμματα και τον ιδεολογικό χαρακτήρα των κομμάτων της εξουσίας;

Ελπίζω  σε μια νέα ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗ χωρίς τα γνωστά πολιτικά πρόσωπα κυβέρνηση και ας είναι και ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ παραφράζοντας το “Παρασκευή να είναι μάστορα και ας είναι και εκατό ώρες”, αν τελικά ισχύει και αυτό στον εργασιακό μεσαίωνα που ζούμε στην χώρα μας.

 

Φιλικά

Θωμάς Φώτης

Προηγούμενο άρθροΠ. Τραυλού: «Το τούνελ είναι μακρύ και το σκοτάδι πυκνό»
Επόμενο άρθροTo non paper της Ιστορίας
Τι είναι το thinkfree; Καλή ερώτηση. Μια παρέα, έτσι ξεκίνησε κι έτσι συνεχίζει, που θέλει να ποστάρει χωρίς περιορισμούς ό,τι την ευχαριστεί. Ό,τι γράφει ή ό,τι διαβάζει. Στο thinkfree δίνουμε το λόγο στους ανθρώπους του πολιτισμού μέσα από τη δραστηριότητά τους, αναδεικνύουμε νέα πρόσωπα με κοινό χαρακτηριστικό τη θετική σκέψη (think positive) και τη δημιουργικότητα σε κάθε τομέα και χώρο (πολιτιστικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κ.ά.), φιλοξενούμε ελεύθερα (write free) τεκμηριωμένες απόψεις για θέματα πολιτικής πολιτισμού, πολιτικής και κοινωνίας, οικολογίας και αστικού περιβάλλοντος, αρχιτεκτονικής και υγιεινής ζωής. Το thinkfree είναι κι ένα διπλό πείραμα: σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων που το στηρίζουν, αλλά και δημιουργίας ενός no budget ηλεκτρονικού περιοδικού (e-magazine). Γι' αυτό δεν είναι τυχαίο ότι μακροημερεύουμε χωρίς δυσκολία! Με σεβασμό και εκτίμηση, με αγάπη γι' αυτό που κάνουμε.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.